The things that excite you are not random, they are connected to your purpose – follow them

Jag brinner för personlig utveckling, hälsa och välmående. Jag verkligen älskar att hjälpa och inspirera människor och har sedan jag kan minnas alltid varit den mina vänner kommit till för att få råd eller tips. Min absolut bästa förmåga är att se saker och ting ur annat perspektiv och hitta de underliggande orsakerna till varför man gör som man gör. Jag tror att all lycka startar inifrån, men ibland måste vi stanna upp och reflektera över vad det är som ger oss lycka.

Jag började reflektera över mitt eget liv för några år sedan. Jag studerade då ekonomi på högskola. Vilket inte alls gav mig någon livsglädje och jag såg inte fram emot en framtid inom ekonomi. Men varför hade jag då valt att studera det? Jag insåg att anledningen var av säkerhet och trygghetskäl, ”Det finns ju alltid jobb inom ekonomi”. Jag började söka efter vad som gav mig livsglädje och vad jag jag faktiskt var intresserad av och ville lära mig mer om.

FÖLJ DITT HJÄRTA

Jag började lyssna mer på min inre röst och började lära mig mer om det jag faktiskt var intresserad av, så som hur vi fungerar, varför vi gör som vi gör, tankens kraft, vanor, känslor, hur hjärnan fungerar, meditation och hur vi hindrar oss själva. Jag samlade på mig så mycket information, men ville på något sätt hjälpa människor. Jag insåg att JAG SJÄLV måste ta ansvar för mitt liv och våga följa min inre röst. Så när min kompis skickade en länk till en utbildning till livscoach var det som om allt föll på plats.

Så här är jag idag, snart certifierad livscoach och min allra största dröm är att hjälpa människor att må bra, med sig själva och sitt liv.  Jag vill inspirera och pusha människor till att hitta sina innersta drömmar och att våga följa dom. 

If you don't have time to live yor life now, when do you?

COACHING BY MARIE