Happiness is not something you pospone for the future, it is something you design for the present.

Ibland låter vi livet bara rulla på, och hoppas att någon gång i framtiden kommer lyckan, drömmarna, hälsan eller framgången. Vi skjuter upp lyckan och intalar oss att det är i framtiden den existerar. Livet händer alltid just NU, ta kontroll över din lycka och drömmar och mål NU.

SKAPA DITT DRÖMLIV

↠ Vad vill DU?

Genom att definera och veta vad man faktiskt vill göra/ha i livet, har man en riktlinje av vart man ska vara i framtiden. Vad vill du uppnå? Vad vill du fylla dina dagar med? Hur ser din perfekta värld ut? Vart vill du vara om 1 år? 5år? Vad har du för drömmar? För mål?

↠ Vad ska du då göra?

Det är viktigt att ha mål och drömmar så man vet vart man ska. Men man får inte glömma bort att det viktigaste av allt, är det du gör IDAG. Det du gör idag är det som skapar din imorgon. 

↠ Ditt nuläge

Hur ser ditt liv ut idag? Vad gör du, som är i riktning med dina mål? Vad bör du starta med? Vad för saker bör du sluta med? För om du inte startar eller slutar något, sker det då någon förändring?

↠ Mentalt

Hur ser dina tankemönster ut? Hur ser du på dig själv? Värdesätter du dig själv? Tror du på dig själv? Tror man inte att man kommer lyckas, kommer man inte heller göra det. 

”Whether you think you can or you think you can’t – you´re right”

if-you-change-nothing
35272c4033c9e14f229749844e49e10b
4d496ce6bfa8b65714319c2b54f11414

COACHING BY MARIE