Jag har frågorna, Du har svaren

Vill du stressa mindre? Leva ett mer hälsosamt liv? Vill du känna dig mer lycklig? Mer egentid? Byta karriär? Vill du ha hjälp att hitta din dröm? Reda ut vad du faktiskt vill?  Känna dig mer nöjd med dig själv? Få mer struktur? Sätta upp mål och delmål?  Har du ”allt” men känner dig ändå inte lycklig? Vill du stärka din självkänsla? Vet du vad du vill, men vill ha hjälp med att uppnå det?

LIVSCOACHING

Livscoaching grundar sig i att alla svar och lösningar finns inom oss själva. Vi utgår från ditt nuläge och blickar fram till önskat läge. Genom kraftfulla frågor kommer vi sedan fram till lösningar/drivkrafter/mål/delmål/nya vanor. 

Vårt liv är i stort styrt av hur vi ser på oss själva, våra dagliga vanor och våra tankemönster. Som coach hjälper jag dig att se på ditt liv ur ett nytt perspektiv, eller hjälpa till att reda ut vad du faktiskt vill.

Ibland tror vi att det är så stora saker som behövs förändras i livet för att vi ska må bra. De stora sakerna kännas oftast alltför svåra att erövra eller förändra, så det slutar med att vi inte gör någonting. Framgång och lycka oftast summan av de små sakerna. 

Jag hjälper dig finna din egen väg, mot din definition av lycka och framgång och ser till att du kommer dit.

Coachingsessionen är ca 1h lång

Telefon eller skype

Personligt möte

Erbjudande! 250kr/coachingsession

COACHING BY MARIE